Om os

Vores Mission

Vores mission er at tilbyde styrketræningssprogrammer til en lav fast månedlig ydelse, der gør, at alle kan være med og har mulighed for at opnå de mål, man måtte have. Samtlige programmer bygger på et solidt fundament af evidens, erfaring og individuelt fokus, som vi mener, skaber de bedste resultater.

Fortis er platformen, hvor hverdagsmotionisten, atleten og alle derimellem får optimale rammer for at skabe det bedste fundament for udvikling. Er målet øget velvære, færre smerter og/eller større og stærkere muskler, så vil den kombination af teknologi samt individuelt fokus, som Fortis er udviklet med specifikt øje for, hjælpe dig tættere på dine mål – uanset udgangspunkt

Vores Historie

Ideen om at bygge en online platform, hvor det er muligt at tilbyde evidensbaserede træningsprogrammer til en lav ydelse, startede for omkring 10 år siden, og der er sket meget i den tid, hvor Fortis blot har været en fluffy idé i vores hjerner. Vi har eksempelvis været igennem adskillige navneskift, og vi har konstant udviklet på konceptet, så vi i dag står med en gennemtænkt platform, som vi er umådeligt stole af.  

 

Udviklingen af Fortis har altså været længe undervejs, men det skyldes simpelthen, at vores mission har været at bygge det ultimative produkt, og her er det så: Fortis. 

Vi er Fortis

FØLG OS @FORTIS